debug
  • Servicios
  • Normativas
  • Sostenibilidad
febrero 13, 2024

Vols sol·licitar els cupons ACCIÓ Green per la teva empresa?

Els cupons ACCIÓ Green sortiran al maig, però si necessites assessorament, contacta amb nosaltres. Prewaste està acreditada com assessora en Economia circular.

PW_cupons_accio_green

Va ser el darrer mes de juliol quan vam obtenir l’acreditació oficial com a assessors en Economia circular a ACCIÓ. Una notícia que ens fa molta il·lusió, ja que ens permet treballar mà a mà amb tota mena d’empreses, posant a la seva disposició el nostre coneixement en sostenibilitat, i impulsant la competitivitat i el creixement de les companyies catalanes. 

 

Gràcies a l’obtenció d’aquesta acreditació, estem al servei del teixit empresarial de Catalunya. D’aquesta manera, un dels serveis que et podem oferir és el de la gestió dels cupons ACCIÓ Green a la competitivitat.  

Què son els cupons ACCIÓ Green? 

Els Cupons ACCIÓ Green són una sèrie d’ajudes facilitades per la Generalitat de Catalunya, que tenen com a objectiu que les empreses avancin cap a la neutralitat climàtica. Amb ells, les empreses podran identificar oportunitats d’innovació tecnològica per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle o per disminuir la vulnerabilitat de l’empresa respecte a l’emergència climàtica.

 

Per tal d’assolir aquests objectius mediambientals, les companyies que gaudeixin d’aquest ajut, podran dur a terme tota mena d’actuacions relacionades amb l’ús de tecnologies per desenvolupar materials sostenibles, avançar cap a les energies renovables, treballar per la millora de l’eficiència de l’ús de l’aigua, l’energia o la biodiversitat, entre d’altres.

 

Quines empreses es poden beneficiar i quins requeriments han de complir? 

Aquestes ajudes van dirigides a PIMES amb establiment operatiu a Catalunya amb un mínim de 2 anys de vida amb data de publicació de la convocatòria. Les empreses beneficiàries podran rebre fins a 4 cupons amb un màxim d’un cupó per cada línia d’ajut.

 

En tot cas, la quantia màxima de la subvenció dels Cupons ACCIÓ Green és de 8.000 euros per cada companyia beneficiària.

 

Es preveu que la sortida dels cupons estarà activa al mes de maig de 2024. 

 

Quins són els passos a seguir? 

Per dur a terme aquest tràmit, les empreses interessades a sol·licitar els cupons Green han de subcontractar els serveis a través dels proveïdors acreditats. Aquesta gestió és gratuïta, ja que és finançada per ACCIÓ. 

 

Des de Prewaste estem acreditats, per tant, us podem ajudar a demanar aquesta subvenció. Però, quins són els passos a seguir?

 

  • En primer lloc, s’ha de realitzar una memòria o justificació de per què la teva empresa vol els cupons i quin és el projecte a desenvolupar. Nosaltres et podem ajudar a dur-la a terme, de manera completament gratuïta, tot i que haurem de programar una reunió inicial per fixar els punts claus. Per tant, preparem i presentem aquest informe de part del client.

 

  • En cas que el cupó sigui aprovat, des de Prewaste podem desenvolupar aquest servei. Una vegada finalitzat el projecte, es durà a terme la memòria final del projecte. 

Com et podem ajudar des de Prewaste? 

Des de Prewaste, estem especialitzats en les següents àrees: 

 

  1. Diagnosis ambientals. Et podem fer l’estudi per determinar la petjada ambiental de la teva empresa; l’estudi tecnològic per a la millora ambiental d’un procés, servei o producte, material o recurs; i l’anàlisi del cicle de vida d’un producte o d’un servei.
  2. Informe d’assajos o testatge. Fem l’informe d’incorporació i/o desenvolupament de tecnologies, a partir d’assajos, validacions i testatges, per assolir reptes ambientals que ajudin a la transició ecològica de l’empresa, la mitigació del canvi climàtic i un model més circular.
  3. Definició estratègia de sostenibilitat corporativa. Et desenvolupem el full de ruta tecnològic, per assolir neutralitat climàtica i un model de negoci més circular.
  4. Pla d’acció o recomanacions per a la mitigació al canvi climàtic.

 

Si vols impulsar la sostenibilitat a la teva empresa, nosaltres et podem ajudar. Contacta amb nosaltres i et gestionem aquest tràmit. Escriu-nos a consultoria@prewaste.com o truca’ns a +34 933 157 256.   

Últimas novedades

Buenas noticias
para compartir

Hemos diseñado esta web siguiendo los criterios de diseño web sostenible para reducir las emisiones de CO2 en cada visita.